onsdag den 15. januar 2014

Blanding af stoffer

I dag stillede min datter et spørgsmål, som jeg faktisk tidligere har stillet mig selv - og vist aldrig fået svaret på.... Hun spurgte: Hvorfor sætter du ikke alle stofferne sammen sorteret i farver?

Hun mente, at jeg skulle sætte de almindelig stoffer og batikkerne sammen sorteret i farver. Jeg har prøvet på en hylde, men fik ikke taget noget billede. Men indtil du får det at se, kan du jo svare på spørgsmålet og gerne begrunde dit svar.

Jeg har haft lyst til det, men kom fra det - fik ikke svaret på spørgsmålet. Det er meget forskelligt, hvordan holdningen til anvendelse af almindelige og batikker i projekter. Nogen blander dem aldrig sammen, andre syer helst i den ene eller den anden slags, andre igen mikser og matcher, som de bedst kan lide dem sammen ( det gør jeg også). Så er der nogen som synes batikkerne er for svære at sy i hånden med, men det er en helt anden sag.

Hjælp mig med dit svar på spørgsmålet....

15 kommentarer:

  1. Jeg synes ikke det ville gøre noget hvis stofferne var sat op efter farver, som kunde kan du jo selv pille batikstofferne ud, hvis det er dem du går efter, men som butiksindehaver kan det måske være svært at placere batikstofferne, fordi de ofte er meget farvemixede.
    Spændt på at se billeder.
    Syhilsner Esther

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, Esther, det kan bestemt være udfordrende at få dem placeret. Og jeg nyder jo også at se hylder kun med batikkerne, som er så klare i farverne. Men jeg tror, at mikset må afprøves.

      Slet
  2. Jeg syntes personligt bedst om at batik stofferne er for sig selv, for det er nemmere hvis jeg vil sy noget kun af batik, og hvis man vil blande er det jo stadig nemt at gøre når batik stofferne står for sig selv. I øvrigt vil det også være dejligt hvis serierne står samlet, så man kan få alle stofferne i en serie, uden at skulle gætte sig til hvad der hører sammen, man kan altid finde mere som så passer til den serie...

    SvarSlet
    Svar
    1. Har også afprøvet det med serierne samlet, der er så mange muligheder

      Slet
  3. Hej Laila. Ja, det er ikke nemt. Jeg syntes også batik stofferne skal være for sig selv. Serierne samlet, OG så farve op delt - det ser bare godt ud. Det er så spændende med din nye butik. Mange hilsner Jane

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også en mulighed, Jane. Ja ny butik - det ER meget spændende, glæder mig til at vise den frem

      Slet
  4. Jeg håller med foregående taler :-)

    SvarSlet
  5. Helt sikkert, batik for sig og "alm" patchworkstof for sig :)
    Held og lykke med den nye butik.
    Hilsen Kirsten

    SvarSlet
  6. Hej Laila! Jeg synes også at bali-stoffer skal være for sig, og at de andre stoffer for sig efter serie/kollektion, (de plejer jo at matche til hinanden). Dog ville det være rart med et vist system med stoffer ordnet efter emner, f.eks. jule, påske, børn, motiver, dyr, ensfarvede, ekstra brede, cevil-war, striber, prikker, tern o.s.v. Men det må suverænt være butikkens indehaver, der bestemmer systemet. Det er jo hende, der både finder frem og lægger på plads igen! Pøj pøj med butikken, mange hilsner Inger

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha, Inger, systemer er altid godt. Det er bare at afgøre, hvilke der er bedst.

      Slet
  7. Hej Laila.
    Jeg vil allerhelst have batikkerne for sig selv. Jeg blander dem gerne med andre stoffer, men synes det gør det lidt mere overskueligt, hvis jeg kan se på dem hver for sig.

    Hilsen Connie P

    SvarSlet
  8. Jeg har set det.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.