lørdag den 12. oktober 2013

Quiltersjov 18 oktober 2013

Quiltersjov fra Veldhoven i Holland. 

Internetforbindelsen driller på hotellet, skriver dette fra mobilen. Her kan jeg ikke lave puslespil til dig eller i det hele taget få det til at se ud, som jeg synes. Æv. Trække tilfældigt nummer kan jeg heller ikke. Mere æv. 


Dagen er brugt til quilte shopping i de næsten 70 butikker på Open European Quilt Championship i Veldhoven. Der er fundet et par spændende ting, som må hjem til DK og BaliQuilt. Jeg kan se, der også er kommet noget i poserne hos de fyrre skønne quinder, som er taget med her ned.

Udstillingen har jeg til gode til i morgen. Det glæder jeg mig meget til. Jeg skal sammen med gruppen på kinesisk restaurant i aften og prøver at få ny kode i receptionen. Så kig ind igen lige pludselig er der hul igennem. Smiler.

1 kommentar:

  1. Hej Laila! Tag nu bare roligt, og nyd turen alle sammen! Rigtig god fornøjelse, mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.