søndag den 27. oktober 2013

Nye lokaler

Et hjørne i første rum i "lille BaliQuilt"
Gennem nogen tid har jeg været på udkig efter nye og større lokaler til at huse mit hjertebarn, BaliQuilt. Det hele begyndte som webshop og et lille "showroom" til de lokale, som sikkert gerne ville se på varerne. Efter de første syv måneder stod det klart, at jeg ikke kunne nå både job og BaliQuilt. Barnet var vokset godt til, der blev taget orlov fra skolen for at passe bedre på den lille. Samtidig blev et værelse mere i vores lille bolig inddraget, altså foruden kontoret og entreen, hvor der fyldes op med reoler i åbningstiden. 

Hvor der er hjerterum, er der husrum og små intime kurser kan det også blive til. Fire kursister, seks hvis de kender hinanden rigtig godt. Indtil nu er BaliQuilt vokset i trygge rammer i vores private bolig ud fra devisen, lidt men godt. Smiler. Men det er trangt og der skal flyttes på ting hele tiden og det er trættende. Derfor har vi kigget efter nye lokaler.

Maskinkendskab ved Morten Kyndbøl i andet rum
De skulle ligge i Korsør, de skulle kunne købes, der skulle ikke bruges millioner på istandsætning og vedligeholdelse og prisen skulle være rimelig. Jeg har ikke tal på alle de bygninger, jeg har studeret i annoncer og besigtiget under køreture i byen. Et var for stort, et andet for gammelt, et tredie for dyrt, et fjerde med en ledig lejlighed og sådan fortsatte det bare. Vi besluttede at indstille jagten og så skete det!

Tilbuddet kom, alle forudsætninger var til stede og opfyldt ud fra vores kriterier. Bygningen har været bolig siden 1985, men fra fødslen i 1957 og frem har den huset mange forskellige erhverv blandt andet en herrefrisør, grøntbutik, købmandshandel og damefrisør. Der skulle derfor ikke være noget til hinder for  at tilbageføre til erhverv, hvilket kommunen også gav tilsagn om på mail.

Nyt lokale er ved at blive gjort klar
Nu har du fået historien om, hvordan det hele begyndte og følger du med på bloggen, så får du et smugkig på de nye lokaler inden længe. Du kan også følge indretningen, der er allerede nu sket stor forvandling. Men i dag skulle jeg have gemt "historien om lille BaliQuilt", så den del af historien er på plads. Det har jeg gjort nu, er der noget, jeg har glemt?

7 kommentarer:

 1. Hej Laila! I forfalder vist ikke til lediggang hjemme hos dig, hva`? Det lyder rigtig spændende, hjertelig tillykke med de nye lokaler, held og lykke og alt godt ønskes du fra Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Nej, vi keder os ikke her. Tak for din kommentar, jeg glæder mig SÅ meget til at flytte ind.

   Slet
 2. Hej Laila. Selvfølgelig er der noget du har glemt, men, sådan er det. Hvis man skal huske det hele, når man ikke alt det andet, som ligger ude i fremtiden, og man aner ikke hvad er, men, snyd ikke dig selv for det. Du skal bar komme vidre, med alle de nye udfordringer, der ligger lige for din fod.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Rita. Det var meget vise ord. Du har fuldstædig ret.

   Slet
 3. Hej Laila!

  Nå så lykkedes det endelig for dig. JUHUH.

  Jeg kan godt forstå, at du føler det lidt trangt, men det er også super hyggeligt.

  Med alt det, du har gang i, skal du selvfølgelig have lidt mere god plads, så rigtig held og lykke med det.

  Du har gjort det rigtige: først kravle, så gå. Det skal jo lige vise sig, om det brister eller bærer, og det gør heldigvis det sidste.

  Rigtig god arbejdslyst. Jeg glæder mig til at se resultatet - smiler.

  Mange hilsner
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingelise
   Tak skal du have, ja jeg har også en god mavefornemmelse.

   Slet
 4. Hej Laila. Ja, et STORT tillykke med de nye lokaler. Det er da bare super skønt. Ingen tvivl om, at din butik er hyggelig, men det bliver den nye også. Skønt at I har overskudet til det. Jeg glæder mig til at se de nye smukke omgivelser. Mange Hilsner Jane

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.