søndag den 30. juni 2013

Roser til to - værs'go et gratis mønster til dig

Roser til to er færdig og nu er der også skrevet vejledning, du kan hente mønsteret ved at klikke her.

Det har været sjovt at tegne i EQ, derefter skære ud med Accuquilt, sy og quilte. I vejledningen får du beskrivelse både til accuquilt, almindelig syning og håndsyning. Det er første gang, jeg prøver at beskrive alle metoder i samme mønster. Lad mig endelig vide om, det er til at hitte rundt i.

Jeg har medtaget en resurseliste i mønstret, så du nemt kan finde de hjælpemidler, jeg anvender. Der er skabeloner til håndsyere og ideer til quiltning finder du også.

Jeg håber, du har lyst til at sy dækkeservietten og vil blive glad, hvis du skriver en kommentar til mig. Lad mig endelig høre fra dig, hvis der er ting, som du ikke forstår, hvis der er fejl og mangler i mønsteret eller hvis du bare er vild med det. Jeg bliver kun bedre til at beskrive, hvis jeg får respons.

Rigtig god fornøjelse.

8 kommentarer:

 1. Hej Laila, jo, den er sød. Mønsteret er printet ud, så er det bare, hvornår den bliver syet. Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det bliver den da lige pludselig.

   Slet
 2. Hej Laila!

  Super flot, og godt du har tænkt lidt på os, der syr i hånden. Jeg har i hvert fald gemt mønstret, og jeg tror også, at jeg får vovet mig ud i projektet, når vi når efterår/vinter.

  hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du synes om det. Glæder mig til at se din udgave.

   Slet
 3. Hej Laila
  Jeg tilslutter mig koret og siger også at den er rigtig sød.....mønsteret er også printet ud hos mig og den skal da helt sikkert syes på et tidspunkt.....og dejligt at der er tænkt på os der syr i hånden :o)

  Varme somerhilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Jamen, jeg tænker gerne på håndsyere og er super glad for input og ideer og ønsker til håndsyning.

   Slet
 4. en rigtig sød løber den vil jeg sy på et tidspunkt ane

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da glad for, dejligt at du kan lide den.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.