lørdag den 22. december 2012

Quizvinder og løsning 21. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor meget får du i rabat på FØRSTE bog som medlem af bogklubben er 50 %.
Der skulle lige nærlæses en smule for at finde svaret. Men faktum er, at du får 20 % på alle bøger og halv pris på den første bog som medlem af bogklubben.

Første udtrukne vinder havde desværre ikke svaret rigtigt, men det har Birthe Jensen fra Sæby. Stort tillykke til dig, du har vundet en flot kalender med 12 smukke quilts og som bonus er der mønster med på dem alle. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Det kan være dig, som vinder i dag ! Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Svaret på quizzen skal afsendes fra julekalenderen. Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

1 kommentar:

  1. Tusind tak Laila.
    Det har været en sjov leg her i december, og været spændende hver dag at åbne og tænke "bare det er mig" og nu blev det mig......
    Du ønskes en Glædelig jul og godt nytår
    Hilsen en glad vinder. :-)

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.