torsdag den 20. december 2012

Quizvinder og løsning 19. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange trådruller på 20 mm kan der være i trådboksen er 224 stk.

Rigtig mange løsninger er der trillet ind, det er skønt. Jeg har fundet en vinder blandt disse og kan derfor sige tillykke til Lillian T. Møller fra Lystrup, som har vundet en lækker stofpakke med fire fatquarter. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Det kan være dig, som vinder i dag ! Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Svaret på quizzen skal afsendes fra julekalenderen. Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.