mandag den 17. december 2012

Quizvinder og løsning 16. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvornår kan du tage kurser on-line hos BaliQuilt har flere rigtige svarmuligheder. Januar eller når det passer dig.

Denne gang skal jeg sige stort tillykke til Jette Hansen, Slotsbjergby. Du har vundet en notesbog, hvor du kan samle din optegnelser om dine projekter og sørme også tegne blokke, der er nemlig også sider med kvadreret papir i bogen. Du kan se den og flere gaveideer ved at klikke her.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Svaret på quizzen skal afsendes fra julekalenderen. Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

HUSK også at deltage i ugens QUILTER-sjov. Sidste frist er kl. 18.00, du kan vinde et gavekort til BaliQuilt. Klik her for at deltage.

1 kommentar:

  1. Du skriver klik her til spørgesmålet Quilter sjov 17 december Men der er ingen link
    Mvh Lone Morsing

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.