lørdag den 15. december 2012

Quizvinder og løsning 14. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvad meget får du i rabat HVER gang, du køber en bog som medlem af bogklubben 2013 hos BaliQuilt er 20 %.

Stort tillykke til Esther Olesen, Hadsten. Din gevinst er en lækker stofpakke med fire friske fatquarters. Den bliver afsendt til dig i dag. Du kan se flere stofpakker ved at klikke her.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

HUSK at deltage i ugens QUILTER-sjov. Sidste frist er kl. 18.00, du kan vinde et gavekort til BaliQuilt. Klik her for at deltage.

1 kommentar:

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.