onsdag den 12. december 2012

Quizvinder og løsning 11. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange forskellige designs er der til kanter i bogen "60 Borders Designs" er 60. Ja, det skal ikke være svært hver dag, vel.

Dejligt mange svar og med adresser, jeg har fundet en vinder, det er Ellen Josefsen. Du får et stort tillykke sammen med din gevinst, som er en lækker pakke spillekort med billeder af Ricky Tims Rhapsody Quilt på. En rigtig quilter-nørdet gave.

Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag ! Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål, ingen adresse - ingen gevinst!

Det er nemt dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Brug de små knapper nederst til venstre i indlægget. Gør andre quiltere glade, der er sikkert flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.