søndag den 9. december 2012

Quizløsning og vinder 8. december

Løsningen på spørgsmålet: Hvor mange forskellige Zen-bøger har BaliQuilt er 2. Du kan læse mere om dem ved at klikke her.

Der er fundet en vinder blandt jeres besvarelser, jeg siger på en snefyldt søndag et stort tillykke til Anne Nyvang Christiansen, som har svaret rigtigt på spørgsmålet. Anne var også heldig at vinde i ugens Quiltersjov, er du med der? Ellers prøv at klikke her. Gevinsten er i dag en af de to Zen-quiltebøger, du bestemmer selv hvilken. Kontakt mig og fortæl hvilken af de to, det skal være.

Husk at skrive din adresse på, når du sender svaret på dagens quizspørgsmål.
Du finder julekalenderen ved at klikke på kalenderquilten i menuen til højre. Det kan være dig, som vinder i dag !

Du må meget gerne dele julekalenderen "ud" på facebook, maile til andre interesserede eller fortælle om den. Der er måske flere, som vil synes, det er sjovt at have sin egen quilterjulekalender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.