lørdag den 29. december 2012

Leg med farver - januar

Januar måned byder på en ny omgang leg med farver. Månedens farve er RØD.  Har du lyst til at være med?

Reglerne er sådan:

Sidst i hver måned offentliggøres farven for den kommende måned.
Du kan indsende ET billede af en færdig quilt eller andet i patchwork, som tydeligt indeholder månedens farve senest den 29. i måneden. Det skal være noget, du selv har syet.

På Facebook lægger du selv billedet på Baliquilt/facebook, jeg samler dem i et album. På bloggen lægges billedet i et album på Picasa. Du kan se billederne som diasshow her eller ved at klikke her.Vinderen offentliggøres den sidste dag i måneden sammen med næste måneds farve.

Begynd din mail eller indlæg (på blog)/opslag(facebook) med ordet "FARVER", så ved jeg og andre, at det vedrører denne leg.

1 kommentar:

 1. Hej Laila
  Godt nytår.
  Jeg kan ikke finde ud af, hvordan vi lægger billeder ind her på bloggen denne gang. Jeg kan se, at der ikke er kommet nogle endnu, så måske er jeg ikke den eneste, som ikke kan finde ud af det ????
  Hilsen
  Conny

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.