søndag den 30. december 2012

EQ - Pinwheels

Jeg fik i dag nyhedsmail fra Moda Bakeshop, kender du ikke siden, så den er ABSOLUT et besøg værd. Du kan se den her. 

OK, det har jeg skrevet før, men den er altså skøn. Jeg fik altså nyhedsmail og der var en quilt med store pinwheels.

Det er set før og måske var den lidt kedelig, men den gav mig inspiration til at kaste mig over EQ og designe lidt på en spændende quilts med pinwheels.

Uha, det er sjov leg. Det blev til forskellige, du får to her og den ene i to farvesammensætninger. Jeg ved jo, at farver gør ALT for os, som ser den.

Quilten er bygget op med store 12" blokke og en kant med blokke på 6". Jeg kan godt lide, at størrelserne på pinwheels varierer og at der ligesom er et bånd rundt i kanten med den orange.

Her er den i en blå - lilla udgave, den kan jeg også godt lide. Er egentlig mest til disse faver, men er da lidt vild med den brune udgave.En helt anden udgave med store og små pinwheels. Den får lidt bølgelinier a la Storm at Sea., hvis du lige kniber øjnene lidt sammen.


4 kommentarer:

 1. De er meget flotte alle tre, men jeg vælger den blå udgave på 1. pladsen.
  mvh
  Anne-Lise

  SvarSlet
 2. They are lovely Laila ,I really must start playing around with EQ. Thanks so much for adding the translate button now I can understand your posts:-) hugs Sheila

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad you've asked for it. I had it earlier but I didn't think it worked properly. Would be happy to help start playing with EQ

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.