torsdag den 15. november 2012

Sekskanter syet på amerikansk

I går var til en dejlig aften hos Symus, hvor selskabet er skønt og giver meget inspiration. Jeg syede sekskanter på amerikansk, ja det vil sige syning i hånden! For dem som kender mig, vil det lyde helt vildt, men det var frivilligt og sjovt. Jow, jow.

Marianne Skavn har fundet på den smarte ide at skære sekskanter ud på Accuquilten i vlieseline. Lige til at stryge på stofferne og nemt at finde sømmen, når der sys på amerikansk.

Målet er en lille kurv af en yderpose med 13 sekskanter og en inderpose ligeledes med 13 sekskanter.

Jeg har flippet den ene sekskant ind, så du bedre kan se vlieselinen. Det er vlieseline S320, den mellemstive, som holder lidt på formen ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Laila!

  Det lyder spændende. Jeg tror, det er den kurv, som jeg har syet et utal af. Det er nok lidt hurtigere at få syet kurven på den måde.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Ja, hvis ikke det var fordi jeg har så det med egne øjne, så ville jeg nægte at tro på at du syede den i hånden......glæder mig til at se den færdig......flot farve du har valgt :o)

  Hilsen
  Tina

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.