fredag den 9. november 2012

Quiltersjov 9. november

Uha, det blev fredag igen, sådan bare lige. Jeg fik besøg af mine to børnebørn midt på eftermiddagen, hele gulvet blev hurtigt fyldt op med lego og bondegård. Derefter bagning af brunekager, og så var klokken mere end syv. De små skulle have mad og først nu er den lille familie gået hjem og der er ro til at skrive quiltersjov.

En vinder er fundet blandt jeres som altid interessante kommentarer. Jeg skal sige tillykke til:

Ingelise, som blandt andet går lange ture. Er du i tvivl om det er dig, så kig på sidste uges quiltersjov. Jeg har skrevet et tillykke til dig under din kommentar. Henvend dig til mig senest næste fredag, så du an få dit gavekort.
Jeg har syet et par julegrydelapper og regner med at få syet dækkeservietter og en løber også. Men om det lykkes, må tiden vise. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilke planer har du med hensyn til syning af quilt og patchwork i forhold til jul?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

32 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Jeg har ikke de store planer om patchwork/quilt i forhold til jul......jeg er ikke så vild med juleting, men jeg har da syet 3 små julehjerter - mere bliver det nok heller ikke til......jeg vil hellere lave noget som jeg kan have glæde af hele året.
  God weekend... :o)

  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er simplethen så rasende hurtig til at skrive som den første. mon nogen kan slå dig der? Der er en kvik præmie til dig næste gang, du kommer forbi ;) God weekend.

   Slet
  2. Hehe....nu er der jo gået helt sport i det....og statistisk set, så må nr. 1 jo blive udtrukket på et eller andet tidspunkt.....og tak, det glæder jeg mig da rigtigt meget til :o)

   Slet
 2. Ja, jeg har jo 2 julegaver jeg skal nå at sy....en hurtig een der kan klares på en weekend, en strikketaske og så den der tager lidt længere tid, nemlig et slumretæppe :-) Ellers er jeg ved at lave nogle juledækkeservietter til os selv som vi skal bruge i december :-)

  SvarSlet
 3. Hej Laila.
  Jeg har ikke de store planer om julepatchwork, da jeg har så mange flotte ting, som min datter har syet...det SKAL frem. Planen er alligevel at sy Hannes jule DHU, men jeg får nok ikke startet lige til tiden.

  SvarSlet
 4. Jeg har slet ingen planer om quilt til jul. Kun måske nogen små juletræer lavet af yo yoer og perler, men jeg burde forny mit juletræstæppe.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 5. Hej Laila.

  Jeg plejer ikke at lave jule PW, men i år har jeg fået et hjerte ved RosQuilterne, og det ser flot ud, så det bliver jeg vist nødt til at sy, og ellers tror jeg der er så mange andre ting der skal syes, så jeg kommer ikke til at kede mig, hverken før eller i julen.
  Julehilsen Mona

  SvarSlet
 6. Jeg er i gang med at lave et juletræstæppe, som min bror skal have i julegave. Har dog bestemt at han får det inden jul, så de kan nå at få glæde at det i år.

  SvarSlet
 7. Anne Nyvang Christiansen10. november 2012 kl. 08.24

  Hej Laila.

  Uh ha, har faktisk ingen planer.
  Kan dels ligesom fornemme, at arbejdet kommer til at tage rigtig meget af min tid, dels har jeg en del ufoer, som skal quiltes, så der bliver energien lagt, når der er tid.
  Men pyt, de andre år er der syet juleting, så jeg kommer ikke til at mangle, når huset skal jules til engang i december ;-)))

  Kh. Anne

  SvarSlet
 8. Åh, jeg har altid rigtig mange planer om juleting - jeg elsker at sy juleting. Det bliver dog som regel ikke til så meget. I år har jeg en plan om at sy en malkekrans, som vi var rigtig mange, der lavede tilbage i 80'erne. Men denne gang af julestoffer. Jeg tror den kunne pynte fint på døren. Så har jeg mønster på et applikkeret julebillede i hvide/råhvide farver, som jeg også drømmer om at sy. Nu må vi se, hvad det bliver til.

  SvarSlet
 9. Hej Laila, Ja jeg har travlt med at lave nogle små gyngeheste som pynt til jeletræet. Mønsteret fandt jeg i et tysk patchwork blad. Derudover syer jeg stjerner til ophæng. Og alle unge skal have mobilholder lavet som sækkestol fra Hannes hjemmeside
  Knus fra Winnie

  SvarSlet
 10. Hej Laila

  Min plan er meget beskeden, jeg vil bare gerne have lavet 2 adventshjerter mere, så jeg har til alle mine små vinduer.

  KH Lis Holte

  SvarSlet
 11. Hej Laila

  Den eneste plan for "julesyning" jeg har på nuværende tidspunkt, er julehjerter og julestjerner til ophængning. Mønstret er fra det nyeste nummer af det danske "Quilt".

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 12. Hej Laila!

  Hos mig bliver der absolut ikke syet noget juleri. Jeg venter til det gamle er "udslidt", for jeg har ikke plads til ret meget.

  Jeg går ikke så højt op i julen, men glæder mig til nytårsaften, som jeg synes er mere højtidelig, for hvad bringer det nye år?

  Jeg vil hygge mig med mit eget designede ferietæppe, og jeg glæder mig vildt.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 13. Hej Laila

  Jeg er igang med kaffebrikker med julemænd på, skal også lave julekurve til brød eller slik eller hvad man nu vil bruge sådan en til, så skal der laves juléløber og dækservietter, så det er bare med at komme igang.

  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 14. Hej Laila. Jeg har planer om små engle til en troldegren og ellers ikke nogen juleprojekter denne jul.
  Hilsen fra Anne 👣

  SvarSlet
 15. Hej Laila. Jeg er ved at sy juletræstæppe til min søn og svigerdatter. Mangler kun at brodere på tæppet, så er det færdigt. Det bedste ved det hele er, at min søn, som ikke er så vild med patchwork, spurgte, om de ikke kunne låne det til jul i år, da de skal holde vores juleaften.

  Mange syhilsner fra Helle

  SvarSlet
 16. Jeg er igang med et juletræstæppe i batikstoffer..
  Der kommer nok lidt mere til, krusbrikker o.l.
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 17. Jeg elsker at sy jule patchwork, og i år har jeg planlagt en juleløber, kræmmerhuse, julestjerner til ophæng og måske nogle julehjerter. Måske der kommer lidt ekstra på.

  Mange hilsner
  Marianne

  SvarSlet
 18. Ingen planer om juleting - har allerede alt, hvad der skal bruges. Men "arbejdsløs" bliver jeg ikke, jeg har altid så mange UFO'er, jeg ved slet ikke, hvor de kommer fra...
  Hilsen Anne-Lise B.

  SvarSlet
 19. Jeg har begynd på en juledug/adventdug i röd og lilla inspireret av mönster i Quilt.dk nr 4 side10.
  2 lilla bali FQ fra nov + 1 röd bali FQ. Jeg hade en rest lilla uden meget mönster till bundstof.
  Jeg tror den blir riktig fin.

  SvarSlet
 20. Pyha i år har jeg ingen planer, tror jeg taget det som det kommer. Har lavet 2 mega tæpper syet i hånd og håndquiltet så............. Men god arbejdslyst til alle.
  Hilsen Birthe

  SvarSlet
 21. Jeg skal kun prøve mig frem med at sy et par enkelt stjerner over pap, det er første gang jeg skal prøve det, så det tager nok lidt tid. De er i det nye Quilt.dk. Ellers er jeg lige blevet færdig med mit første store projekt, et sengetæppe.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 22. Jeg er ved at sy små søde juletræer md flag og lys og lidt "guld"
  I år skal der altså kun sys meget små juleting,, de ligger jo ellers og keder sig hele året. Og måske jeg ikke kan brænde varm på sidste års ide.Hmm eller forrige , hvis jeg skal være helt ærlig..

  SvarSlet
 23. Jeg har aldrig gjort så meget ud af at sy jule-pw, kun til små-gaver, aldrig til mig selv. Men i år vil jeg forfærdelig gerne have nogle dækkeservietter, løbere o.s.v. til mit eget julebord, så det er planen! Jeg skal også lave en "hemmelig ting" eller to til pakkefesterne og til små-gaverne. Jeg glæder mig, og må hellere se at komme i gang! Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 24. Jeg har heller ikke på nuværende tidspunkt nogen planer om noget jule patchwork. Men der plejer altid komme et par juleting jeg lige må lave, når jeg har fået lidt jule inspiration rundt omkring fra blade, butikker, blogs - ja internettet generalt, men især nu mest Pinterest som jeg er blevet meget optaget af.

  SvarSlet
 25. Jeg er igang med noget jule patchwork. Er ved at lave 3 applikationer med nisser, som skal bruges til børnebørnenes pakkekalender.Motiverne har jeg taget fra nogle små malebøger i A5 str. Jeg har været på kursus i efteråret,hvor jeg lærte teknikken fra Kenna Mcryans flotte billeder.Jeg håber at få tid til flere juleting, men ved ikke i skrivende stund om det lykkes
  Hilsen fra Kirstine

  SvarSlet
 26. Hej Laila.

  Uha - jeg har som altid mange, da jeg eeeeelsker julen, så jeg begynder ofte allerede i august/september med "julerierne". I år bliver det store projekt en hør/bali-dug med applikerede julehjerter - som skal ligge på vores spisestuebord hele vejen mod jul - og derefter bruges som juletræstæppe. Desuden står den på at sy løber, brodere en julekalender og mange flere idéer.
  Hilsen fra Bettina.

  SvarSlet
 27. hej Laila!
  Kun nogle sevietter med diskrete julestoffer. Har alt for mannge ufoer,men de svinder dog, men langsomt.
  Glad hilsen fra Dorthe, Slagelse.

  SvarSlet
 28. Hej Laila,
  får en repro julepakke fra Helene Juul og har bestemt at den skal sys inden jul
  hilsen Birgith

  SvarSlet
 29. Hej Laila
  Jeg har syet en juleløber og dækkeservietter. Nu skal den stå på nogle søde hjerter.
  God jul
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.