fredag den 2. november 2012

Quiltersjov 2 november

Juhu, det er fredag igen og der er fundet en vinder blandt sidste uges svar. Jeg skal sige stort tillykke til Edna, som har vundet et gavekort til BaliQuilt.

 Det er skønt at være tilbage i Danmark til en dejlig travl uge. Jeg møder mange glade og kreative mennesker på min vej og nyder hver eneste dag og mit valg af levevej.

I morgen skal jeg være sammen med symus til en maraton, hvor vi skal arbejde med ni, ti eller tolv graders linealer. Jeg satser på en swingløber. Ikke flere store projekter, som skal fylde i UFO-kasse (r).

Jeg har lånt et billede hos Kludenyt, du kan se alle de flotte quilts her. Puslespillet kan roteres i dag, det gør det lidt mere spændende, ikk!
Jeg synes, det er svært at finde tid til alt det, jeg får ideer til. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?
Hvordan finder du tid til at sy?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest fredag kl. 18.00 næste uge og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Husk, det er kun for sjov. Rigtig god weekend.

19 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Jeg benytter enhver lejlighed til at finde tid til at sy......jeg er så heldig, at når jeg har fri fra arbejde, så kan jeg gøre præcis som jeg vil, nemlig at sy - jeg bor alene og har derfor ingen at ta´ hensyn til, så jeg kan sy når jeg vil......herligt.....nogle gange (tit) sidder jeg på arbejdet og glæder mig til fyraften, for så skal jeg nemlig hjem og SY......det er næsten helt sy(ge)ligt... :o)

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 2. Jeg er pensionist og kan så selv bestemme over min dag. Og jeg bestemmer tit, at jeg bare skal sy hele dagen... Heldigvis har jeg en forstående mand, som bare synes, at det er sjovt at følge med i mine mange projekter.

  Hilsen Anne-Lise

  SvarSlet
 3. Det var dog et ledt puslespil i dag :-) du glemte at skrive, hvordan man roterer brikkerne, det varede lidt inden 10-øren faldt, så det tog 11 minutter! Rekord!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha, ja den var svær! Men jeg slog din rekord, jeg var nemlig dobbelt så længe om det! ;-) mange hilsner Inger

   Slet
 4. Jeg er efterlønner, så jeg bestemmer selv, hvornår jeg vil sy. Jeg sidder ikke i flere timer i træk med sytøjet i hænderne, men går sådan lidt til og fra det. Som afslapning foran fjernsynet, vil jeg gerne forberede og sy omkring pap.

  SvarSlet
 5. Er hjemmegående - så tiden er mere eller mindre min egen om formiddagen

  SvarSlet
 6. Hej Laila!

  Faktisk har jeg hele dagen til rådighed, men jeg traver 2-3 gange om dagen, i alt ca. 10 km, går til gymnastik og trim i vand, bager alt brød selv, og mens det hæver, bager osv., så syr jeg, når jeg har travet, så syr jeg, og der bliver også ca. 3 timer om aftenen + weekenderne.

  Ellers handler det om at planlægge, og det gør jeg tit, sådan at jeg kan få næsten hele 3 dage at sy i bortset fra traveturene, som er et fast ritual for mig, men det bliver så vekslet med en god bog.

  Jeg skal ikke nå at sy så meget, men hygge mig med det jeg laver.

  Jeg prioriterer nok meget, og jeg når det jeg vil. På den måde bliver det både sjovt og ren nydelse.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke, du har vundet ugens lodtrækning.

   Slet
 7. Hej Laila, Jeg syr lige så snart der er tid. Jeg har fuldtidsarbejde, men jeg syr næsten 3 aftener om ugen til tv, der skal også være plads til at stikke til tv. Men nu skal der jo laves hemmeligheder, så nu skal der alt den tid til som jeg kan finde.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Laila
  Jeg sætter mig til symaskinen så snart aftensmaden er overstået og så bliver der syet nogle timer inden sofaen også lige skal afprøves.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 9. Det er også meget svært, når man stadig er arbejdsramt. Men det bliver da til lidt ind i mellem - ofte noget, som kan klares til fjernsynet om aftenen. Ellers glæder jeg mig til engang at blive arbejdsfri :-)

  SvarSlet
 10. Jeg synes egentlig også, at det stadig kan være svært at finde tiden til at sy, selv om jeg heller ikke længere er arbejdsramt. Så jeg bestemmer mig bare for, at nu skal der altså sys, - selv om nullermænd, ukrudt, rod, vasketøj o.s.v. kalder! Jeg kan sagtens gøre mig blind og døv for skidtet omkring mig, hvis jeg er i gang med noget rigtig spændende syarbejde, og jeg bliver bedre og bedre til det, (lige til det ringer på døren)! Hvorfor kommer der aldrig uventede gæster, lige når man har givet huset en ordentlig omgang? Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 11. At sy er meget vigtigt :) Som efterlønner skal der være tid til det.
  Også når bilen bare skal i Netto (3km) tager jeg sytøjet med.
  Min mand kører og jeg syr. Jeg er ret vild med patchwork :)
  Syhilsner fra Kirsten

  SvarSlet
 12. Jeg er så heldig at være arbejdsfri, så det er kun det frivillige arbejde, som jeg har påtaget mig og selvfølge de forskellige daglige gøremål, såsom rengøring, madlavning og indkøb, der forhindrer mig i at bruge alle døgnet vågne timer, til at sy.
  Sytøjet bliver taget med alle steder, også på ferie, selvom der ikke altid bliver syet på.
  syhilsner Esther

  SvarSlet
 13. Ja jeg lægger planer inden jeg lægger mig til at sove.. uha hvor kan man nå meget i planerne :):)
  Så tænker jeg ,, i morgen står jeg tidligt op og skal så "bare" sy heeeeeele dagen.

  Det med tidligt er så ikke min stærke side, men syet bliver der næsten hver dag.
  Jeg er nemlig lige gået på efterløn,, og det er da fantastisk.

  SvarSlet
 14. Hej Laila

  Jeg syr foran TV´et og i de fleste andre ledige stunder jeg har, men da jeg også elsker at læse, bliver de ledige timer fordelt mellem syning og læsning. Når jeg skal være rigtig god ved mig selv, bliver en fridag brugt på syning fra morgen til aften.

  Hilse
  Aase R.

  SvarSlet
 15. Hej Laila,

  Jeg finder tiden til at sy ved at springe lidt over de huslige pligter i perioder, og når jeg er i vaskekælderen tager jeg mit sytøj med derned. Det er rigtig hyggeligt. Og så syer jeg med gode veninder indimellem også.Men det kan nogle gange være svært at passe ind i en 37 timer arbejdsuge.

  Knus fra Winnie

  SvarSlet
 16. Hej Laila!

  Jeg har altid tid til at sy, men ikke altid lyst til det. Lysten skal være der ellers blive det ikke pænt arbejde! Men det er hyggelig at komme samme med andre patchwork piger og snakker! Tusind tak for idag! Du bragte glade i mit liv!

  Knus
  Edna

  SvarSlet
 17. Jeg syr når der indimellem er tid og kræfter til det - men det er da utrolig så meget mange andre får fra hånden.
  Jeg trøster mig med at lidt har også ret - det sværeste er at få det lavet færdig, så det ikke kun bliver til ufo'er
  Mange hilsner Inge Lise

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.