søndag den 14. oktober 2012

Quilteskole - løkker

Så lykkedes det endelig at få optaget og redigeret lidt quiltning på maskine. Det har været sjovt og jeg håber, du får lyst til at prøve at quilte på maskine.Se videoen, prøv selv, skriv endelig kommentarer eller spørgsmål. Det kan kun gøre os klogere.

Du kan hente min tegning af løkkemønsteret ved at klikke her.

Min inspiration kommer blandt fra Patsy Thompson, på hendes hjemmeside kan du hente endnu flere mønstre. Klik her.

En anden stor inspirationskilde er Leah Day, hun satte sig for at quilte et nyt mønster hver dag i et år. Du kan se dem alle på hendes hjemmeside. Klik her.

Det er hos de to kvinder, jeg henter ideer og derfor vil meget af det, jeg lægger på ligne deres mønstre. Men jeg taler dansk og det tror jeg, at mange danske quiltere savner.

Rigtig god fornøjelse.

16 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Flot video du har fået lavet....godt fortalt så det er nemt at forstå - det er meget inspirerende, så jeg bliver nok nødt til at prøve det en dag... :o)

  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila, tusind tak for den flotte video, det ser vel nok legende let ud, men sådan er virkeligheden jo ikke, så øvelse, øvelse, så så ser det vel ud som dit, jeg gemmer lige denne film i foretrukne, så jeg hurtigt kan finde den igen på YouTube..... :-)

  SvarSlet
 3. Hej Laila
  Tak for en rigtig god video, jeg glæder mig allerede til at prøve
  vh Lone fra Nyborg

  SvarSlet
 4. Dejligt du har lavet video med muligheder for at quilte. Tak for det. Gør bare mere af det, hvis du får tid og lyst.
  Bedste hilsner fra Mona Elmgreen Petersen

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig video, det er dejlig både at se og høre teknikken, så nu må jeg igang.
  Hilsen
  Bodil

  SvarSlet
 6. Wow for en flot og uddybende video du har lavet....super god og den vil bestemt gøre lykke mange steder. Blomsterne, der syntes jeg at 8 tallerne er svære at få pæne, så jeg laver løkkerne anderledes ved at tage dem een efter een - hele vejen rundt. Men igen handler det om at indøve en teknik der falder een nemmest at quilte. Men ellers gør jeg fuldstændig som dig, starter også med at tegne først osv osv...super :-)

  SvarSlet
 7. Tak for en god og instruktiv video!

  I min gruppe "Patchworkgruppen": http://www.24.dk/group/patchworkgruppen - har vi oprettet en skattekiste: http://quilteskatte.blogspot.dk/ - hvor vi gemmer tips og gode ideer.

  Jeg håber, der er ok, jeg lægger link til din video her.

  Hilsen Annelise, Nyborg

  SvarSlet
 8. Hej Laila.

  Rigtig god video og jeg glæder mig til at komme i gang.
  Kan man printe dit mønster ud???

  Hilsen Kirsten Harvig

  SvarSlet
 9. Tusind tak Laila, for din meget fine instruktion i frihåndsquilting, den giver mod på at prøve igen. Især den del, med forklaringen om, hvordan vi lærer vores hjerne at lave mønstrene er jeg glad for, fordi det giver mig en forklaring på, hvorfor mine hænder ikke laver det, som jeg forventer.
  Syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 10. Du siger på videoen at du lægger qiltemønstret ud til download, jeg kan bare ikke lige finde det???? :-)

  SvarSlet
 11. Lige hvad jeg manglede - og så på rigtig godt dansk - tak for det. Skal øve mig i eftermiddag.

  SvarSlet
 12. Hej Laila! Mange tusind tak for den fine video, det er lige, hvad jeg har brug for! Det er utroligt fint gjort af dig, at du gider gøre det store arbejde til gavn og glæde for os. Du får det til at se enkelt ud, så nu er det altså bare op til mig selv, jeg tror godt, at jeg tør! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 13. Hej Laila!

  Sådan! Tegn, forklar og vis. Det er lige det jeg har brug for, så nu skal jeg virkelig prøve at gøre mig rigtig umage, for jeg vil så gerne lære det, men jeg mangler altså også lige den fil, der kan downloades, mon ikke den kommer også.

  Tak for undervisningen, det burde kunne forstås, så nu bare ikke for mange tommelfingre.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 14. Hej Laila.

  Det er gode links du har lagt ud, har fået dem gemt til senere brug,videoen er fremragende og lærerig, men jeg har lige et spørgsmål m.h.t. det stof du sendte, hvor stor skal jeg skære stykkerne i, for at det bliver bedst at quilte på, samtidig med at det muligvis kan bruges senere.

  Knus Mona

  SvarSlet
 15. Det er en rigtig god film du har lavet der og nogle gode ideer til quiltningen. Nem og forstålig.

  SvarSlet
 16. Tusinde tak Laila.
  Er det også så tætte mønstre man kan bruge på tæpper uden de bliver stive, eller er der en anden måde, når tæppet gerne må smyge sig om kroppen ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.