lørdag den 6. oktober 2012

Quiltersjov - 5 oktober

Med en dags forsinkelse godt og vel er Quiltersjov klar igen, en computer der kører kvikt og hurtigt - skønt. Dagen har budt på super godt selskab ved vores venskabsdag, mere om den i morgen.

Sidste weekend var det Quilterally og sikken en debut, de første gæster kom kl. 8.45 og de sidste 19.30. Dejlig dag med lutter gode oplevelser, tak for det. Nok snak, vi har alvorligere ting at tage os til, der skal findes en vinder.

Prøv at tælle jer frem til vinderen, jeg har gjort det igen og igen. Tænkte, nej det kan ikke passe og derefter skal jeg trække en ny vinder? Men nej, vinderen findes tilfældigt og det ER et tilfælde, at det nu for fjerde gang er ESTHER, som har vundet.

Stort tillykke til dig, Esther. Du kender proceduren, send mig en mail og jeg sender et gavekort. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at få udbredt Quiltersjov, så hjælp andre til lidt sjov med mulighed for en gevinst ved at fortælle om siden her.

Quiltersjov er også med lidt hygge til fri afbenyttelse, du får et puslespil her med en af de quilts, som kom ud af vores Round Robin i EQ-gruppen på Facebook. Du kan se gruppen ved at klikke her.Husk, det er kun for sjov. Der er ingen krav om, at du skal løse puslespillet. Gør det, hvis du kan lide puslespil og ellers lader du bare være.

En rebus skal du ikke snydes for, den kommer her. Samme "regler" som ved puslespillet: Løs den, hvis du kan lide rebus ellers lader du den bare være.


Vi er nået til ugens quilterfilosofi, måske har du også været med til venskabsdag med andre quiltere. Ideen fik jeg sammen med Birte, da vi sidste år besøgte tre quilteklubber omkring Gentofte med BaliQuilt. Det var så hyggelig en dag, at vi synes, vi måtte prøve hos os med venskabsdag.

Ugens quilterfilosofiske ?

Hvilke forventninger har du til indholdet
på en venskabsdag for quiltere?
Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00 og du er med i lodtrækningen om et gavekort til BaliQuilt.

God fornøjelse, god weekend og husk! Det er kun for sjov ;)

17 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Mine forventninger til indholdet af en venskabsdag er først og fremmest en hygge-og ryste-sammen-dag......dernæst at hente inspisration hos hinanden, udveksling af erfaringer og teknikker og måske lidt undevisning/demonstration præcis som der var i går med Lock Cabin og hjørnetrimmer linealerne - det synes jeg var super godt.
  Mange hilsener fra
  Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila.
  Jeg har aldrig deltaget i en venskabsdag, men som orden siger, vil jeg forvente en hyggedag med andre quiltere, og som Tina skriver hente inspiration og udveksle erfaringer....i det store og hele ville jeg helt klart lære noget

  SvarSlet
 3. Har aldrig deltaget i en venskabsdag, men jeg ville forvente at der både var plads til "gamle", erfarne + nye og uerfarne.

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig deltaget i sådan et arrangement.
  Jeg er åben for at prøve og har håb om at nye bliver taget godt imod og en god stemning blandt deltagere.
  Og for alt i verden ingen grupperinger ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 5. Hej Laila! Tak for puslespil og rebus, det er godt nok sjovt! Jeg har heller aldrig deltaget i en venskabsdag, men jeg synes det lyder rigtig hyggeligt. Jeg ville forvente hygge, udveksling af erfaringer og ideer, møde med nye og "gamle" venner og mulighed for at skabe nye kontakter, -vi har jo altid noget at snakke om! Og helt sikkert: Vi kan altid lære noget nyt! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 6. Jeg ved heller ikke lige, hvad en venskabsdag for quiltere er. Men jeg ville da forvente hygge, sjov og snak. Jeg ville gerne se, hvad andre laver og udveksle erfaringer. Venskabsdag - det lyder helt sikkert dejligt.

  SvarSlet
 7. sjov og hygge med kendte som ukendte quiltere, der alle mødte med åbne sind til muligvis få lidt nye eller finjusteret gamle værktøjer.

  SvarSlet
 8. Nu har jeg lige nevet mig selv i armen, men der står stadig det samme.Tak Laila.
  Jeg tør næsten ikke skrive igen, selvom jeg synes, det er sjovt.

  Jeg har aldrig hørt om en venskabsdag for quiltere, men umiddelbart lyder det dejligt. Jeg vil nok forvente en dag, hvor der er mulighed for at møde andre quiltere og knytte nye kontakter eller møde "gamle" og ellers udveksle erfaringer om den fælles interesse.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 9. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at deltage i en venskabsdag for quiltere, men jeg vil mene, at det er en dag med hugge og inspiration.
  Hilsen Lis Holte

  SvarSlet
 10. Jeg har heller aldrig deltaget i sådan en dag, men jeg kunne forestille mig at det var/er en dejlig hyggelig dag hvor hver især medbringer deres igangværende projekter, og også de færdige projekter for at vise frem og måske give inspiration til andre. Måske en workshop eller to der ikke kræver for meget. Og ja selvfølgelig en butik der har lyst til at deltage.
  Sådan en dag kunne jeg i hvert tilfælle godt tænke mig at deltage i.

  SvarSlet
 11. Hej Laila, jeg kunne forestille mig, det kunne være en dag, hvor en masse sy piger samles, syr, henter inspiration, bare hygger og drikker kaffe. Og tillykke til Ester, du har godt nok været heldig. Hilsen Jane

  SvarSlet
 12. Hej Laila.
  Først vil jeg gerne takke dig for de dejlige puslespil, jeg elsker dem simpelthen.
  Venskabsdag, det har jeg ikke prøvet, men forventer vel, lige som når vi er en del
  PW piger samlet, at vi skal have det sjovt, måske få rørt lattermusklerne,se hvad de andre har gang i, det giver jo inspiration, og så kan vi jo hjælpe hinanden, hvis der er brug for det.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 13. Hej Laila.
  Jeg har deltaget i venskabsdag og det var smadder hyggeligt.
  Jeg forventer som tidligere skrevet at man blander sig lidt og ser hvad hinanden laver. Henter inspiration fra hinanden og måske bytter/køber af hinanden og lidt undervisning af en ny lineal, en ny "dims" som alle simpelthen på eje eller der vises en nem måde at sy ex.Flying geese på ell en anden teknik af hvad som helst,som letter processen.

  mvh Anne Hansen

  SvarSlet
 14. Erfaring med venskabsdag har jeg ikke, men jeg har deltaget i hyggedage, og det var så dejligt - man mødes, viser ting frem, hjælper hinanden, måske viser en noget helt nyt osv. Jeg vil formode at venskabsdag er "i familie" med en hyggedag - og så er det en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 15. Hej Laila
  Jeg har aldrig prøvet at være på en venskabsdag, men for mig er det hygge og snakke og udveksle erfaring, hjælpe hinanden og måske købe lidt ting.

  mvh Lisbeth

  SvarSlet
 16. Hej Laila,

  Venskabsdag lyder for mig som en hyggelig dag hvor man samles med en masse patchworkere og har det sjovt med at modtage og give erfaring videre. Samt lidt nyt fra Patchworkverdenen. Det var noget jeg rigtig gerne ville deltage i.

  Knus fra Winnie Brandt

  SvarSlet
 17. Det med venskabdag lyder som noget meget hyggeligt noget, men jeg har ikke prøvet det. Men mon ikke man inspirerer hianden, viser ting og bytter lidt gode ideer. Og får en kage eller 2. Og måske fortsætter med at være nye venner :):)
  Det er jo altid sjovt at have ansigt på dem man evt mailer eller er på Fb med

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.