mandag den 15. oktober 2012

FARVER - September Blå

Jeg skylder jer, som følger med her at vise alle de flotte bidrag til september måneds leg med farver. I får en diasshow her med alle de smukke quilts. Det kan lige vare lidt, før diasshowet kommer frem, så hav lidt tålmodighed og gør dig klar til at nyde ;).Oktober måneds farve er grøn og der er åbent for indsendelse af billeder, hvor denne farve tydeligt indgår. Du kan indsende et billede pr. måned. Send det i en mail til mig.

6 kommentarer:

 1. Sikke mange fine bidrag til oktober, der allerede er kommet.
  syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 2. Det ser flot ud...selvom min blå taske ikke er med. Den har du nok glemt :-)
  Hvor er der mange smukke ting som andre har syet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Jeg har lige kigget igennem opslag på Facebook samt mails og jeg kan ikke finde nogen taske fra dig. Øv, hvis den er glemt. Send den gerne til mig, så den kan komme med alle de øvrige.

   Slet
  2. ellers underligt for jeg var een af de første der satte min taske ind og så gentog jeg, fordi jeg havde glemt at skriver Farver først :-) Sikkert mig der har lagt den et helt andet sted :-) Men pyt.... jeg sender dig også fra oktober: farven grøn - for at være sikker på at den går igennem :-))) Knus

   Slet
 3. Hej Laila.
  Dejlig video du har lavet, og hvor er der syet mange smukke "værker" i farven blå.
  Spændende at se den grønne.
  Kærligst Mona

  SvarSlet
 4. Hej Laila. Hold da helt op, det er en flot video, du har lavet. Og der er mange flotte ting med blå. Der bliver lavet mange smukke ting. Super flot. Hilsen Jane.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.