fredag den 28. september 2012

Quiltersjov - 28. september

Fredag igen, jeg har trukket en vinder. Vinderen trækkes helt tilfældigt blandt jeres kommentarer ved at taste tallene ind på en hjemmeside.

Jeg talte mig frem til ugens vinder og talte igen, men jo. Det blev en genganger, som vandt. Hun har ikke bare vundet en gang, men hele to gange før. STORT tillykke til:

Esther Olesen

 Ja, sådan kan det altså gå ved en tilfældighed. Her har jeg haft travlt (og har det stadig) med at gøre klar til Quilterally på søndag. I skal lidt at hygge med, husk det er ingen betingelse for at deltage i lodtrækningen at løse hverken puslespil eller rebus. Et puslespil til lidt quilterhygge med et billede af en quilt quiltet af et af mine absolut største quilteidoler: Caryl Bryer Fallert.
 
 

 
 Og en lille rebus til lidt mere quilter-tidsfordriv:
 
 
 
Forhåbentlig synes du, det er hyggeligt at lege med. Ellers kigger du nok ikke med ;)
 
Som nævnt er jeg travlt beskæftiget med at gøre klar til ryk-ind på søndag, håber jeg. Ideen bakkes op af mere end et dusin patchworkbutikker på Sjælland og er det første af sin slags i Danmark. Du kan læse mere om quilterally her. Hvis jeg ikke havde butik, så ville jeg synes, det var fedt at køre en tur rundt og kunne nå flere butikker på samme dag. Vi er nået til ugens quilterfilosofi......
 

Hvor mange butikker ville du kunne nå at besøge på 12 timer og hvad forventer du dig ved et Quilterally?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00, så deltager du i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
 
God fornøjelse, god weekend og husk, det er kun for sjov ;)
 
 


19 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg når såmænd ikke længere end til din, dels fordi at jeg ikke har hele dagen til rådighed og dels fordi dit program for dagen lyder rigtigt hyggeligt og interessant.....derfor forventer jeg at få en rigtig hyggelig - og måske lærerig - eftermiddag sammen med en masse andre syglade piger.....vi ses :o)

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 2. Tillykke til Esther.

  Jeg kommer slet ikke til dette Quilterrally. Mon der er nogle på Fyn, der kunne finde på at lave det. Bropengene er for dyre.
  Ha´ en rigtig god dag.
  Hilsen fra Kirsten

  SvarSlet
 3. Tak Kirsten. Du milde jeg er helt overvældet, tak Laila.

  Jeg kommer desværre heller ikke til quilterally, der er for langt fra Jylland og de der bropenge sluger alle de penge, som skulle bruges i butikkerne.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Esther, dit heldige asen! Tillykke med gevinsten!

   Slet
  2. Tilykke tillykke Esther, hvor er du dog en heldig pamjulefis .....
   Hilsen Mette

   Slet
  3. Kære Esther,
   Tillykke med gevinsten, du har nu vundet for fjerde gang. Jeg ved ikke, om du har luret hvilken side jeg bruger til at finde nummeret og har "pillet" ved den. Nej, det er tilfældigt udtrukket. Stort tillykke til dig.
   Knus
   Laila

   Slet
 4. Hej Laila! Tja..,- hvis der ligger 12 quiltbutikker i 1 gade, kunne jeg jo nok nå dem alle 12,- men det gør der jo ikke. Og heldigvis for det, for jeg har nemlig ikke travlt i en patchworkbutik! Men mon ikke jeg kunne nå 3 - 4 stykker, hvis jeg brugte hele dagen til det? Jeg er ikke sikker på at jeg når quilt-rally på søndag, for der er jo noget familie, som forventer lidt nærvær fra mig, men hav en rigtig dejlig dag og god fornøjelse til jer, som deltager, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 5. Det kommer jo helt an på, hvor tæt butikkerne ligger, og hvor spændende de første er:-) Men nu bor jeg også i Jylland, så det problem behøver jeg ikke spekulere over - i år i hvert fald.

  SvarSlet
 6. Hej Laila

  Desværre kommer jeg ikke til Quilterally, da jeg er på arbejde i weekenden, men synes det er en spændende ide. Selvom jeg ikke ville kunne nå at besøge 12 butikker, kunne det være muligt at nå at beøge nogle stykker på en fri søndag.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 7. Desværre bor jeg ikke på Sjælland, men synes det er en kanon-god idé. Men den geografiske afstand har jo meget at sige i forhold til hvor mange man vil kunne nå. Hvis jeg havde muligheden ville jeg nok udvælge mig 2-3 butikker (også af økonomiske hensyn - hihi)

  SvarSlet
 8. Jeg tror nok at 3 - 4 stykker skal nok kunne nås. Jeg glæder mig. Desværre når jeg ikke til Korsør, hvor gerne jeg ellers ville. Hav en dejlig og hyggelig quilterallydag.
  Knus fra Hanne B

  SvarSlet
 9. Desværre kommer jeg ikke på quilterally. Det er for dyrt at komme over broen!
  Ønsker alle, der har muligheden for at deltage, et godt og hyggeligt quilterally!

  SvarSlet
 10. Forventer at nå 3-4 stykker, der er jo en masse at se de forskellige steder.
  Mvh
  AC

  SvarSlet
 11. Jeg tror jeg kan nå 1 - 3 stykker, det tager jo sin tid når man er i et paradis. :-)
  Jeg kommer desværre ikke til quilterally, det lyder meget hyggeligt, så jeg håber vi også kommer til at prøve dette her i jylland. Ha en rigtig dejlig dag.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 12. Jeg kommer desværre ikke til quilterally, der er lagt andre planer for weekende.
  Jeg ønsker alle rigtig god fornøjelse.
  Hilsen
  Lis

  SvarSlet
 13. Hvis jeg havde samlet 5 piger ville jeg da gerne lægge bil til, men i dag søndag har været i børnenes tegn og ikke quilterallys tegn.
  Hvis jeg havde været til rally, ville jeg have 2 - 3 timer pr. butik mindst og forventningen var nok nogle meget gode tilbud og et lille sykit som man evt. kunne lave på stedet eller få med hjem .... Samt en oplevelse af butikindehaveren, hvis man nu ikke havde set hende live ...
  Men det er ønskedrømme ....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 14. Ja, det er så dagen derpå, her startede vi kl 8.30 og var først hjemme igen omkring kl 19, nåede ialt 7 forskellige butikker og nogle steder var der lidt fremvisning i hvordan nogle ting bliver gjort, Men jeg nåede desværre ikke ned til din butik, det blev for sent, og så tænkte jeg at jeg jo lige hvade været der, for ikke så længe siden, og de butikker vi besøgte på den tur, ja, der var vi ikke igår, men du kan regne med jeg vender frygtelig tilbage.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 15. Jeg tog en butik på vejen hjem til Sverige.

  SvarSlet
 16. Hej jeg rejser jo på ferie til Berlin på lørdag. Så det bliver ikke til mange butikker. Men tro mig ellers ville jeg nok forsøge at nå en 5-6 butikker. Jeg tror i får en rigtig god dag med masser af gode timer.

  Knus Winnie

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.