lørdag den 18. august 2012

Træffet nærmer sig

Fredag blev der quiltet til den helt store guldmedalje. Det blev til en sommerdug, to dækkeservietter, to grydelapper og et lille ophæng. Nu skal der bare sys kanter på. Det er altid en oplevelse at se forandringen i de step, der er i processen fra stof til quilt.

Først stofferne, så er de skåret og ser anderledes ud. De bliver syet sammen og forandrer sig igen. Der bliver quiltet og det er ren magi. Kanterne skæres til og nyt udseende igen. Lukkekant på og et nyt vidunderligt projekt er færdigt. Jeg elsker det bare.

I dag er det blå cirkelquilt, der skal quiltes og en kattequilt, som måske kan blive gjort klar til i morgen.

2 kommentarer:

  1. Hej Laila! Sikke en energi! Og hvor er det dog flot, det du laver, og de skønne farver er lige til at blive glad i låget af at se på! Hvor får du dog ideerne fra? Skønt! Tak fordi du deler, mange hilsner Inger

    SvarSlet
  2. Hej Laila. ja,hold da op, en energi du har, og så i denne varme. Ja, ikke for at klage over varmen og sommeren endelig er kommet, det er super skønt. Det er nogle skønne ting, du laver. Glæder mig til at se dine færdige ting på træffet. Vi ses. Hilsen Jane

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.