torsdag den 16. august 2012

Sød og nem taske

Jeg får nyhedsmail fra Moda Bakeshop og det er bare guf. Og endnu bedre - det feder ikke ;) I dag blev der budt på en lækker taske, som ser rigtig fiks ud. Og tilmed ser den også ud til at være nem at sy. Jeg fik lige en ide til nogen stoffer, som kunne anvendes til sådan en.

De må findes frem, jeg tror, det bliver de nye stoffer fra DaGama enten i blå/hvide eller måske de sort/hvide. Hm, det er svært, det kan være, der skal være to tasker ;))

Den kunne måske tilpasses i størrelse til Tabletten eller fores med termolam til en smart taske til computeren. Der er som altid uanede muligheder.

Du hører nærmere. Måske vil du også sy en? Du får ihvert tilfælde linket her.

Rigig god dag til dig.

1 kommentar:

  1. Hej Laila! Tusind tak for linket, jeg har fået det printet ud nu! Det er da et sødt og brugbart mønster, lige noget for nogle af mine rester. Tak for at du deler! Mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.