fredag den 17. august 2012

Quiltersjov

Fredag igen, og nu kun en uge til det danske patchworktræf. Jeg skal have BaliQuilt med og deltage for første gang som butik. Det er meget spændende og jeg glæder mig til det. Har mega travlt med at gøre quilts klar, finde ud af, hvad der skal pakkes osv. Hele 42 butikker deltager, så der bliver nok at kigge på.
Jeg har været så heldig at få syet hele seks forskellige quilts, som nu "kun" skal samles og quiltes. Det glæder jeg mig til, en af dem kræver lidt ekstra opmærksomhed med sine store sorte felter. Den gemmer jeg lidt.

Det er jo ikke nok, når der er gang i den her. Så i dag er det en sommerdug i lilla/orange/grønne farver samt store og små quilts og grydelapper med huse fra Accuquilt-skabelonen.

Quiltersjov byder på et puslespil OG en rebus, nogen kan lide moren og andre datteren ;) Så du får begge dele. Og husk, det er kun for sjov!


Kan du ikke se puslespillet her over, så klik her.

Og her får du en rebus, som du kan hygge med, når du får tid. Det sidste ord er da ret nemt ;)

Når jeg tager på træf både det danske og også udenlandske, har jeg altid øjnene på stilke og ørerne åbne for nye input og ideer. Jeg suger det hele til mig og den kreative del af hjernen arbejder på højtryk med at indtage og bearbejde alle de spændende indtryk. Jeg sætter pris på venlig og imødekommende betjening, faglig ekspertise og pædagogisk tagen imod mine "dumme" spørgsmål. Og så kommer jeg altid hjem med nogen "må-eje" stoffer og helt u-undværlige nye dimser.

Ugens quilterfilosofiske ? kommer her:

Hvad er vigtigt for dig, når du er på træf?

Skriv din kommentar herunder eller på Facebook, hvor du også er meget velkommen til at uploade et billede. Fristen for deltagelse i ugens lodtrækning er næste fredag kl. 18.00. Vinderen af ugens gavekort offentliggøres i et indlæg for sig her og på FB. Så kig forbi.

Rigtig god weekend og husk, det er kun for sjov!

26 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Det vigtigste for mig er først og fremmest at have en god og hyggelig dag sammen med en masse søde quiltere fra hele landet. Dernæst synes jeg at det er rart at kunne hente en masse inspiration og få gode råd og vejledning, samt venlig betjening i de enkelte forretninger - præcis som når man handler hos dig ;o)
  Tillykke med udvidelsen af din forretning - det er blevet rigtigt godt og flot.

  Mange hilsener
  Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Desværre kan jeg ikke komme på træf i år :( Jeg skal hjælpe en veninde vis søn skal giftes om lørdagen og det er for dyrt at rejse med DSB om søndagen. Hvis ikke det bryllup var kommet i vejen ville jeg have været af sted i år.

  Men det vigtigste for mig er at møde andre ligesindede og se alle de nye tiltag, samt gøre en god handel :)

  Jeg er vild med den quilt der er puzzlespillet.

  Rigtig god weekend.

  Mange hilsner
  Chila

  SvarSlet
 3. Hejsa,

  Det vigtigste for mig på træf er at der er masser af nye stoffer og mønstre, som man kan lade sig inspirere af. Derudover elsker jeg at kunne få en snak med andre ligesindede, som elsker patchwork ligeså meget som mig
  Knus fra Winnie

  SvarSlet
 4. Hej,
  Jeg elsker at se udstillingerne, det giver masse af inspiration at se alle de forskellige quilts. Det er også altid spændende at se, hvad butikkerne kommer med af nyheder og så er der selvfølgeligt samværet med ligesindet. Jeg vil ikke undvære noget af det.
  Hilsen
  Anne-Marie V

  SvarSlet
 5. Synes altid det er spændende at se udstillingen med de mange flotte quilts, og så butikkerne med nye mønstre og stoffer, og alle de andre nyheder der er kommet. Håber der er mange nye sykits.
  Hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg elsker bare hele atmosfæren på sådan et træf, -udstillinger, butikker, spændende nyheder og masser af glade quiltere! I butikkerne er de søde, glade, hjælpsomme og travle, og det er altid spændende at se, hvad de har fundet på af nyt. Jeg får i hvert fal altid brugt flere penge end jeg planlagde, inden jeg tog hjemmefra. Der er jo altid et (læs: flere) stykke(r) stof, eller en spændende, nyttig dims eller lineal man ikke kan leve foruden! Og man møder altid nogen man kender! Jeg henter megen inspiration, og jeg er glad for, at det ikke længere er arbejdet, der forhindrer mig i at komme på træf, for mig er det simpelthen årets højdepunkt! På gensyn i Roskilde, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 7. På messer er det gode tilbud jeg går efter... Alt andet til normalpris, kan jeg købe hjemmefra. At jeg skal bruge penge på Porto betyder mindre.
  Jeg samler inspiration i de ting jeg ser og handler så i de butikker hjemmefra, hvis jeg vil lave det de har haft med...

  SvarSlet
 8. Det vigtigste for mig på træf er at få ny inspiration masser af stoffer og gode tilbud. Det er super skøn atmosfære at være på træf og møde mange hyggelige mennesker så man rigtig kan få snakket.
  Mange hilsner Lisbeth

  SvarSlet
 9. Det vigtige/hyggelige ved træf er, at der er samlet så mange forretninger med gode tilbud og nye mønstre til at give en masse inspiration. Desuden er det interessant at se de udstillede færdige quilts. Desværre forhindre mit arbejde mig i at komme til træffet i Roskilde i år.

  Mange hilsner
  Aase R.

  SvarSlet
 10. God plads til at komme rundt. Jeg er enig i alle de andre betragtninger om nye spændende stoffer og ideer. Men det hjælper ikke så meget, hvis man ikke kan komme til at se noget af det. Det er i hvert fald noget, som kan sende mig hurtigt hjem igen - lider måske af lidt "Klaus" :-)
  Hilsen
  Conny

  SvarSlet
 11. Når jeg er på træf, er det ikke stoffer jeg kikker efter, men nye gode ideer og værktøjer, som jeg absolut må eje, spændende opskrifter kan også bruges. Og så er der stemningen og udstillingen, kunne måske godt tænke mig, at forretningerne demonstredede deres ting, lige som de gjorde i "gamle" dage, så man for lidt andet med hjem.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 12. Jeg har ikke den store erfaring med træf, men hvor der er butikker, er det vigtig for mig, at jeg får en god og venlig vejledning. Desuden er det inspirende at se de udstillede arbejder.

  SvarSlet
 13. Udstilling, inspiration og møde andre quiltere. Den helt specielle atmosfære, flotte boder med masser af skønne stoffer og søde mennesker det beskriver vist det perfekte træf for mig.

  SvarSlet
 14. At få ny inspiration og samværet med andre quiltere - både kendte og ukendte! Nogle møder jeg år efter år, og det er da hyggeligt!

  Det er også utroligt spændende at se, hvad butikkerne kan tilbyde af dejlige stoffer og andet uundværligt guf!

  Desværre må jeg undvære træffet i år, da der er bryllup i familien.

  SvarSlet
 15. Jeg holder så meget af at komme på TRÆF, og jeg har været der hvert år i 20 år. Jeg nyder at møde alle de dejlige patchworkere, og så suger jeg alt det til mig, der er i butikkerne, og får hvert år købt lidt for rigeligt. Her er mange projekter i mit syværelse, så jeg håber at blive rigtig gammel, hvis altså jeg kan få et godt liv. Jeg syr næsten hver dag både i hånden og på maskine. - Jubi, om 4 dage går turen med bus til Roskilde, så kan der også sys undervejs. Vi ses. patchworkhilsen fra Kirsten.

  SvarSlet
 16. At der er en spændende og inspirerende udstilling. I butikkerne ser jeg efter gode tilbud, nye mønstre, spændende stoffer og nyt værktøj. Glæder mig til lørdag morgen, hvor toget går til Roskilde.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. tillykke, du er vinder af et gavekort til BaliQuilt

   Slet
 17. For mit vedkommende går jeg efter noget nyt såvel stof som mønstre og andet tilbehør.
  Jeg glæder mig også altid til at se udstillingen.
  Skulle det være demonstration af nyt skærejul, linealer ell andet nyt er jeg også meget interesseret i det.
  Lige nu ved jeg ikke om jeg når til Roskilde men kommer jeg bliver det søndag.
  Mvh Anne H

  SvarSlet
 18. Masser af tid er det, jeg værdsætter mest. Der skal helstberøves to-tre gange rundt og se det hele, før jeg får set og købt mig mæt.
  :-) Inge C

  SvarSlet
 19. Vigtigt på træf !!!
  HMm jeg skriver en "ønskeseddel,, og går på jagt i butikkerne.
  Så bliver jeg fristet af noget der er nyt for mig..
  Møder andre quiltere , ser hvad de er faldet for, og må så nogle gange også eje det.
  Udstilling af flotte quilts, er inspirerende og der må jeg have kameraet med, og tage billeder, så kameraet til sidst er varmt.
  Og som noget nye har jeg set på butikkernes hjemmesider, og må så hen og se det jeg er faldet for :):)
  Ja, det er" bare" dejlig at være på træf.

  SvarSlet
 20. Ja, jeg vil blive super glad, hvis du medbringer lyse (næsten ensfarvede) balistoffer i metermål.

  hilsen elisabeth

  SvarSlet
 21. Jeg ser frem til udstillingen. (-: Butikkerne er nogen gange spændende, men der er også nogle der ser ud som de plejer. Balistoffer er en af mine favoritstoffer, så jeg glæder mig til at se dine. Glad hilsen Vibeke. (-:

  SvarSlet
 22. Træffet giver mig mulighed for en hyggetur med min veninde, se butikkerne, udstillingen, og som noget nyt i år - møde alle de andre sy-gale piger fra Facebook-gruppen "Patchwork for alle". Et rigtig godt initiativ, som jeg håber, kan blive en tradition.
  Både sidste år og i år ligger træffet indenfor rimelig afstand fra Falster. Næste år bliver det nok nødvendigt med en overnatning for at kunne deltage.

  Mange hilsner
  Tina

  SvarSlet
 23. Træffet er for mig altid en dejlig dag sammen med en masse patchworkglade piger. Det er meget inspirerende at gå rundt i de mange fine butikker og jeg får også altid købt en del, både "tingel-tangel", bøger og stoffer. Der ud over er der udstillingerne, som også altid er spændende. Alt i alt en nærmest uundværlig dag.

  Ellen

  SvarSlet
 24. For mig er TRÆFFET i DPF. Noget jeg gerne vil deltage i og ha´ lov at nyde, se hvad der sker, atmosfæren, udstilling, butikker, nye stoffer, inspiration og ideer, opleve, opdage, lytte og analysere og tænke, se og måske købe nye bøger, nu er der vel ikke mere, og stadigvæk opleve at der kommer væltende nye ting ind over vore grænser, og vi bliver en del af og tror næsten det er vores egen opfindelse, men, som vi gladelig deler med andre og ringene spreder sig. Møde venner, fra dengang, kan du huske, det er da hyggeligt. Tak for denne gang.

  SvarSlet
 25. Radio Controlled boats provided here are cost effective.These fast rc både cover many varieties - speed boats, radio controlled hovercraft and more. Some have watercooled motors and are capable of very high speeds.The brand new Arrow Wind rc boat is fast and furious fun. With a SC 390 type racing motor and a large torsion propeller you can reach speeds of 25+ MPH.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.