onsdag den 22. august 2012

Pinwheels og tilbehør

I går blev pinwheels-quilten ikke heeeelt færdig, den er blandt syet med ensfarvet sort. Det indbyder i den grad til lidt ekstra quiltning, så der måtte meleret pink tråd til og så skønne "feathers". Jeg elsker at sy dem, de er sjove og smukke og så ved jeg aldrig helt, hvordan de ender med at se ud.

Den skal quiltes færdig om lidt. Jeg fik også en ny quilttop, som er lutter paperpieced blokke med forskelligt quilte-patchwork-tilbehør. Blokkene kommer fra en bog, som netop er genoptrykt. Den er selvfølgelig med på træffet ;)

PS Der er tre dage til træffet !
PPS Skal du med til blokfest? Se mere
PPPS Har du husket Quiltersjov? Læs mere

3 kommentarer:

 1. jeg ville ønske, at jeg kunne quilte så flot på symaskinen. Den quilt der hænger i baggrunden, med syting har du mønster med på den til træf.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan altid lære at quilte, Esther. Ja, quilten bagved er der en hel bog til, som jeg har med på træffet.

   Slet
 2. Hej Laila! Det er bare utroligt, så energisk og kreativ du er, og sikke en masse du får syet, og så hurtigt!!! Det er meget flot, og jeg glæder mig til at se det "in natura". Bogen med sytingene har jeg haft et par år nu, jeg har kun syet saksen og nålepuden, og som altid ønsker man jo at lave det hele "engang". En skønne dag bliver man måske også lidt dygtig? På gensyn i Roskilde, jeg glæder mig - mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.