tirsdag den 21. august 2012

Katte og pinwheel

I går blev Blå Cirkel quiltet og sørme også en kattequilt, der skal nu sys kant på, så de er i vinkel og klar til træf i weekenden. I dag gælder det en lækker quilt med pinwheels og måske også en med sekskanter, dagen er lang, hvem ved, hvor meget det kan blive til?

Der skal pakkes kits til kattequilten, det bliver spændende at se, hvordan det tager sig ud. Den er så sød og jeg glæder mig til at se reaktionerne på den.

Mønsteret til kattequilten er hentet på Moda Bakeshop og tilsat egne ingredienser ;) Du kan se det oprindelige her.

PS Der er kun fire dage til træffet!
PPS Har du husket Quiltersjov? Du kan nå det endnu! Klik her.

3 kommentarer:

 1. Hej Laila

  Wauw, den kattequilt ser spændende ud - din er meget pænere end den oprindelige - flottere farver (jeg er ikke til de farver som den oprindelige har) - glæder mig til at se den live på lørdag......god arbejdslyst :o)

  Hilsen
  Tina

  SvarSlet
 2. Hej Laila, det ser spændende ud, du har godt nok fået lavet nogle flotte ting. Ja, kun 4 dage, vi er flere, der tæller ned. Hilsen Jane

  SvarSlet
 3. Det kattestof vil jeg gerne købe noget af, men desværre havde du det ikke med på træffet. Jeg har ikke kunnet finde det på din hjemmeside, så jeg håber du stadig har noget tilbage? mvh Tine Vognsen

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.